O nás

Náš príbeh

2017

Prvé náznaky založenia CingiTime sa dátujú od roku 2017 v polovici roka, keď sme sa pripravovali na svadbu kamarátovi a zistili sme, že nám chýba motýlik. Tak sme začali narýchlo špekulovať čo a ako a napadla nás myšlienka si urobiť prvého dreveného motýlika.Po hodinách skúšania,vyrezávania,hľadaní správneho dreva sa nám to podarilo a bol to priam unikátny motýlik.Potrebovali sme ho doladiť ešte ku čiernym šatám a to sa nám podarilo, keďže sme si kúpili čiernu stuhu s ľudovým motívom.

cingitime blog 2

 

Po svadbe sa nám začalo kopiť veľa návrhov prečo neskúsiť urobiť viacej kúskov motýlikov a ponúknuť ich známym. Oplatilo sa! Ich pozitívny feedback nás pomaly začal štartovať a venovať tomu viac a viac úsilia.

 

2018

Začal sa písať rok 2018 a s ním aj nové výzvy.Začala plesová sezóna a tým aj väčší záujem a motýliky. Preto ako prvé sme akútne potrebovali založiť e-shop, kde si ľudia vyberú svojho motýlika pohodlne a bez zbytočných zdĺhavých vypisovačiek cez sociálne siete alebo tel. číslo. Podarilo sa. Ušetrilo to robotu nám a tak isto aj zákazníkom. Naše drevené motýliky už boli dostupné pre všetkých.

Keďže sme chceli byť stále popredu a skúšať nové veci tak sme si zaobstarali vypaľovačku do dreva. Začali sme skúšať gravírovať rôzne obrázky alebo texty. Po pár pokazených kusov sa nám to začalo konečne dariť a vznikali úžasné kúsky. Na motýlik sme postupne gravírovali všetko možné od výmyslu sveta či už išlo autá, dinosaury, rôzne mená a veľa iného. Motýliky sme vyrábali pre mladomanželov ale aj pre deti.

         F1EE9C3F-CE96-494B-9E6E-BB522D468F09  cingitime blog

 

2019 

Začiatok roka bol priam raketový, keď sme začali gravírovať jednotné motýliky chalanom na Florbalový ples do Nižnej. O to viacej ich to potešilo, že budú mať každý jeden rovnakého motýlika a majú o starosť menej hľadať a isť kupovať niekde motýlika alebo kravatu.

Postupom času sme chceli opäť rásť, preto sme rozšírili  ponuku aj o drevené manžetové gombíky a slnečné drevené okuliare
                        56A1C398-96E2-46CB-A487-15C5A492F6A3 cingitime blog 1

 

Viac o našich slnečných drevených okuliaroch CingiTime sa dočítaš na našom Blogu tu

2020 

Tak ako sme končili minulý rok tak aj tento rok bol o pridávaní nových produktov a to o drevené kravaty a živicové prívesky. Áno čítate správne. Drevená kravata je práve to čo ťa odlíši od ostatných a ty budeš vynikať medzi ostatnými. Jedinečné kúsky ktoré nájdeš práve iba u nás!

                                                951359D7-1A8E-4FB5-8090-F3FD3920E7E5 F140455D-12E6-4FD3-BDA1-83C61EE00921

Mesiac November sa nesie o novinku, ktorou prvý krát nie je niečo drevené! Prichádzame na trh s novými elegantnými zimnými čiapkami CingiTime do každého počasia. Čiapky sme navrhovali tak aby boli vhodné či už pre muža, ženu alebo aj pre tie najmenšie ratolesti. Sú veľmi pohodlné na nosenie a sedia na každej hlave. Sú vhodné aj pre tých čo im býva veľká zima.

 

Tento rok to nebolo všetko. Po zakúpení novej, ešte väčšej laserovej tlačiarni, sme začali vymýšľať niečo aj pre budúci mladomanželov. Drevené svadobné oznámenia z našej dielne sú presne to, čo budú hľadať budúce polovičky. Elegantné svadobné pozvánky prepracované do detailov si obľúbia vaši blízky a tak isto aj kamaráti. Svadobné oznámenia z dreva vieme vyrobiť presne na mieru podľa Vašich požiadaviek. Vy si navrhnete, mi spracujeme, pošleme návrh a po finálnom spracovaní sa môžeme pustiť do gravírovania.

                                        

 

A čo bude ďalej? nechajte sa prekvapiť, pretože chystáme pre Vás veľmi zaujímavé nové produkty a projekty z dielne CingiTime!