Prečo sú slnečné drevené okuliare IN

Zo všetkých ročných období je pre mnohých najobľúbenejšie práve leto. Okolo nás všetko krásne kvitne, vonku je príjemne teplo, naše oblečenie je pekne schované v skrini a my ukazujeme naše krásne vypracované postavy zo zimy :). Slnečné dni sú dlhé a Oskar zapadá neskoro večer. Intenzívne slnečné lúče nám prinášajú pocit šťastia a veľa spotených tričiek, ktoré sa nestíhajú prať. Hlavne po dlhých mrazivých dňoch je teplé letné počasie ideálne.

Pre školopovinné deti sú najdlhšie prázdniny v roku práve tie letné, s čím súvisia práve dovolenky, výlety a oddych. Najlepšie obdobie v roku. Na dovolenku v lete je potrebné zbaliť mnoho základných vecí, ktoré sú nevyhnutnosť. Okrem opaľovacieho krému, plaviek a osušky sú potrebné aj kvalitné slnečné drevené okuliare.Slnečné lúče počas horúčav sú niekedy na nevydržanie nie len pre naše telo, ale aj zrak.

Poznáte ten pocit, keď v polovici výletu si zabudnete slnečné okuliare? Po príchode domov Vám to vaše oči 2 krát zrátajú a to štípaním očí či začervenaním očí. Slnečné okuliare by nemali chýbať v žiadnej výbave na výletík :).

1_771_a70a5b78-1c2a-4688-bbc6-d1be675719c9